Ex Libris Leona Chrościckiego - Kuglin, Stanisław (1907-1983).; Chrościcki, Leon. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1953)
Na tle kotary waza chińska, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Leona Chrościckiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwa artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.