Ex Libris Saturnini Mrávincsics / St. Kuglin. - Kuglin, Stanisław (1907-1983) ([wydawca nieznany], 1945)
Przedstawia klęczącego mężczyznę w aureoli z mieczem i kołczanem, u jego nóg leży pies, za nim sarna i krzyż. U góry napis: Ex Libris, u dołu: Saturnini Mrávincsics. Nazwa artysty ołówkiem pod wyobrażeniem.