Port północny I - Mądrawski, Henryk (1933-2009). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1965)
Przedstawia kompozycję złożoną z kół i linii na tle słońca odbitego w wodzie.
Pod kompozycją tytuł, technika, sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy