[Afisz. Incipit:] Letni program rozrywkowy w wykonaniu artystów Państwowej Filharmonii Bałtyckiej, Studia Operowego oraz Państwowego Teatru Wybrzeże ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o występach 29.07.1951 r.