Städtische Rodelbahn im Zoppoter Walde - Faltin, John (1846-1918).; Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag Clara Bernthal, 1908)
Przedstawia tor saneczkowy w sopockim lesie, ok. 1910 r.
Data wg przedstawienia i biogramu wyd.