[Brama Żuławska] ([S. l. : s. n.], 1914)
Przedstawia Bramę Żuławską i wały obronne, od południowego-wschodu, z reduty Dzik. Widok zimowy, 01. 01. 1914 r.
Tyt. wg przedstawienia i Fot. Gd., data wg opisu na rewersie.
Fot. Gd.
Keywords: Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Bramy miejskie -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie