[Ulotka. Incipit] Festkarte zum 50 jährigen Bestehen des Danziger Männergesang-Vereins 8.-10. November 1929. (Danzig : [wydawca nieznany], 1929)
Karta wstępu na uroczystości rocznicowe.
Keywords: Towarzystwa -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki wyborcze