Ex Bibliotheca Joh. Carl. Died. Hebich - Hebich, Johann Carl Dietrich (1818-1891). ([S. l., 1840)
Herb okolony labrami z akantu u dołu napis: Ex Bibliotheca Joh. Carl. Died. Hebich.
Data wg działalności właściciela.
Keywords: Ekslibrisy herbowe; Ekslibrisy -- Niemcy -- 19 w