[Afisz. Incipit] Obywatelu! Miasta Malborka. Miejski Komitet Akcji Czystości ... wzywa Cię obywatelu do wzięcia udziału w akcji czystości ... ([wydawca nieznany], 1960)
Afisz informujący o akcji w kwietniu 1960 r.