[Afisz. Incipit] Wojewódzki Komitet Propagandy Wyborczej Bloku Demokratycznego w Gdańsku zaprasza ... na wielkie zgromadzenie wyborcze ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu w kinoteatrze Światowid (ul. Okopowa) 12.01.1947 r.