[Afisz. Incipit] Wojewódzki Komitet Propagandy Wyborczej Bloku Demokratycznego w Gdańsku zaprasza ... na wielkie zgromadzenie wyborcze ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu w kinoteatrze Światowid (ul. Okopowa) 12.01.1947 r.
Keywords: Kina -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.