Fábián Lászlö Könyve / Bela Stettner. - Stettner, Bela (1928-1984) (1964)
Siedząca na kocu i opalająca się naga kobieta, u góry świecące słońce, wzdłuż krawędzi górnej i prawej napis: Fábián Lászlö Könyve. Sygnatura artysty monogram SB w obrębie kompozycji.