Fábián Lászlö Könyve - Stettner, Bela (1928-1984).; Fábián, László (1964)
Siedząca na kocu i opalająca się naga kobieta, u góry świecące słońce, wzdłuż krawędzi górnej i prawej napis: Fábián Lászlö Könyve. Sygnatura artysty monogram SB w obrębie kompozycji.
Na odwrocie nazwisko artysty, nazwa techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w