[Afisz. Incipit] Pierwsza Wielka Rewia Jazzowa p.t: Szalone rytmy ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o konercie w Teatrze Marynarki Wojennej w Gdyni.
Keywords: Muzyka jazzowa -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.