Ex Bibliotheca Muzeum Zamkowego w Malborku W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) (1963)
Przedstawia widok zamku malborskiego od strony Nogatu, niżej herb miasta i otwarte książki. Napis u góry: Ex Bibliotheca, u dołu: Muzeum Zamkowego w Malborku. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod kompoz. ołówkiem autograf aut. i data.