Ex Libris Niezależnej Prasy Polskiej / Henryk Feilhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1985)
Na tarczy rycerz na koniu w jednej ręce trzyma gęsie pióro, w drugiej tarczę z literą S przepleconą przez kotwicę w obramowaniu tarczy napis: Ex Libris Niezależnej Prasy Polskiej. Pod wyobrażeniem wyciśnięty napis: Solidarność oraz ołówkiem inicjały artysty, nr odbitki II 25/100 i data.