Ex Libris Karola Geromina - Nowakowski, Wojciech Maria (1908-1977).; Geromin, Karol (1966)
Na tle wiolonczeli, trzy pięciolinie z napisem: Ex Libris Karola Geromina, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.