Gdańsk : Portal ratusza z XVI wieku - Bułhak, Jan (1876-1950).; Społeczny Fundusz Odbudowy Stolicy ([Warszawa] : Fundusz Odbudowy Stolicy, 1945)
Przedstawia portal Ratusza Starego Miasta w Gdańsku, około 1945 roku.
Data według działalności wydawcy.
Miejsce wydania według wydawcy.
Keywords: Ratusz Staromiejski (Gdańsk) -- karty pocztowe; Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Ulica Korzenna (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- karty pocztowe