[Afisz teatralny. Incipit] Amatorski Teatr Wesolkow pod kier. R. Leszczynskiego wystawia ... "Stryjaszek przyjechal" ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu 20.10.1946 r. w sali Domu Ludowego przy ul. Rokossowskiego 16.