[Afisz teatralny. Incipit] Amatorski Teatr Wesolkow pod kier. R. Leszczynskiego wystawia ... "Stryjaszek przyjechal" ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu 20.10.1946 r. w sali Domu Ludowego przy ul. Rokossowskiego 16.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Teatry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.