[Afisz. Incipit] Wielki koncert wiosenny z udziałem najwybitniejszych ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie 14.05.1947 r. w Teatrze Miejskim z udziałem chóru pod dyr. Tadeusza Tylewskiego.
Keywords: Orunia-Św. Wojciech-Lipce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.