Johnny Køhler Ex libris / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) ([wydawca nieznany], 1960)
Postać kobiety siedzącej nad wodą, w lewym górnym rogu napis: Johnny Køhler Ex libris. Pod wyobrażeniem autograf autora i data.