Johnny Køhler Ex libris - Grabowski, Edward (1904-1966).; Køhler, Johnny ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1960)
Postać kobiety siedzącej nad wodą, w lewym górnym rogu napis: Johnny Køhler Ex libris. Pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.