Stocznia Gdynia KP - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1950)
Przedstawia wizytację w doku Stoczni Gdyni im. Komuny Paryskiej, około 1960 roku.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia im. Komuny Paryskiej -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie