Mecz piłki nożnej o Mistrzostwo Ligi Międzywojewódzkiej pomiędzy Zawisza Bydgoszcz-Gdańsk Polonia. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o meczu na Stadionie GKS Wybrzeże w Gdańsku 02.07.1967 r.