Mecz piłki nożnej o Mistrzostwo Ligi Międzywojewódzkiej pomiędzy Zawisza Bydgoszcz-Gdańsk Polonia. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o meczu na Stadionie GKS Wybrzeże w Gdańsku 02.07.1967 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne