Ex - Libris H. i K. Sedlaczków / BJ. Tomecki. - Tomecki, Bronisław Józef (1905-1994) (s.n., 1925)
Przedstawia otwartą książkę, wyżej palący się kaganek. Napis u góry: Ex - Libris, u dołu: H. i K. Sedlaczków. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf. aut.