Ex - Libris H. i K. Sedlaczków - Tomecki, Bronisław Józef (1905-1994).; Sedlaczek, H.; Sedlaczek, K. ([S. l. : s.n., 1925)
Przedstawia otwartą książkę, wyżej palący się kaganek. Napis u góry: Ex - Libris, u dołu: H. i K. Sedlaczków. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf. aut.
Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 12.01.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.