Ex Libris Toivo Asikainen W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1985)
Przedstawia łabędzia z rospostartymi skrzydłami płynącego po wodzie. U dołu z prawej strony napis: Ex Libris Toivo Asikainen. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.