Wilfrid Grote - Bajka o snach - Polakowski, Andrzej; Teatr Lalek Arlekin im. Henryka Ryla (Łódź). ([Łódź] : [wydawca nieznany], 1990)
Plakat prapremiery, która odbyła się w marcu 1991 r. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu. Na odwrotnej stronie plakatu afisz informujący o tym wydarzeniu.
Keywords: Teatr Lalek Arlekin im. Henryka Ryla (Łódź) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.