Ex Libris Friedrich Otto Elisabeth Dilthey - Fothe, Albert (1888-1955); Dilthey, Elisabeth; Dilthey, Friedrich Otto (1877-1929). ([S. l.], 1918)
Przedstawia zagajnik, niżej między dwiema tarczami herbowymi napis: Ex Libris Friedrich Otto Elisabeth Dilthey, z lewej strony nazwisko aut. Alb. Fothe. 18. Pod kompoz. ołówkiem autograf aut.