[Afisz teatralny. Incipit:] Teksty dla Teatru ... Kraków 3-16.12.2007 PWST Teatr Nowy. ([wydawca nieznany], 2007)
Afisz z programem wydarzenia Państwowa Wyższa Szkoła Teatralna w Krakowie ul. Straszewskiego 21-22.