P. F. 1954 Dr. Evžen Šindelář / Ct. Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) (1954)
Powinszowanie świąteczne, przedstawia ośnieżony las, u dołu napis: P. F. 1954 Dr. Evžen Šindelář. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.