Gdynia port, Basen węglowy / St. Rolicz. - Rolicz, Stanisław (1913-1997) ([nakładem własnym autora], 1947)
Przedstawia nabrzeże portu węglowego w Gdyni z dźwigiem portowym. Przy nabrzeżu statek żaglowy.