[Okolice Stężycy na Kaszubach] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia pola w okolicy wsi Stężyca na Kaszubach, około 1979 r.