[Afisz. Incipit] Dnia 7-go stycznia 1947 roku ... odbędzie się we Wrzeszczu w Sali "Polonia" ul Rokossowskiego 15 Wielki Wiec Wyborczy ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu wyborczym Miejskiego Komitetu Wyborczego Stronnictw Bloku Demokratycznego.