[Afisz. Incipit:] II Festiwal Muzyki Polskiej. Dnia 12 marca 1955 r. w Świetlicy Roszarni (Dom Kultury) w Malborku odbędą się powiatowe eliminacje zespołów... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o eliminacjach.