Ex Libris Stefana Dziewulskiego. - Dziewulski, Stefan (1876-1941) (1941)
W podwójnym obramowaniu, u góry widok na Kolumnę Zygmunta, dachy Starego Miasta i wieże Katedry św. Jana w Warszawie. U dołu napis: Ex Libris Stefana Dziewulskiego.