Ex Libris W. Gosieniecki - Gosieniecki, Wiktor (1876-1956).; Gosieniecki, Wiktor (1876-1956). ([S. l., 1946)
Figura Chrystusa Frasobliwego. U góry napis: Ex Libris, u dołu: W. Gosieniecki.
Data wg biogramu aut.