Köln. - Eduard Pietzsch & Comp ([Drezno] : [Eduard Pietzsch und Comp], 1839)
Przedstawia widok na miasto Köln .
Pod polem kompozycji pośrodku tytuł, po prawej: B.II., a po lewej: III.19. Ilustracja drukowana w Borussia. Museum für Preußische Vaterlandskunde Bd. 2 (1839), Lief.19.
Data, wydawca i miejsce wydania na podstawie odnośnika bibliograficznego.
https://digital.ulb.hhu.de dostęp 22/05/2026
Keywords: Grafika niemiecka; Litografia