Kilka uwag na temat percepcji czasowników ruchu : na podstawie badań ankietowych przeprowadzonych wśród polskich i koreańskich studentów / Agniszka Szamborska. - Szamborska, Agnieszka
Słowa kluczowe: czasowniki ruchu, środek kategorii, język polski, język koreański.