III Gdanskie Targi Miedzynarodowe : od 5 do 8 lutego 1925 r. ([wydawca nieznany], 1925)
Znaczek niepocztowy reklamujący Gdańskie Targi Międzynarodowe. Na obrazie: czerwona burta statku, w tle Żuraw gdański.