III Gdanskie Targi Miedzynarodowe : od 5 do 8 lutego 1925 r. - Danziger Internationale Messe 1925). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1925)
Znaczek niepocztowy reklamujący Gdańskie Targi Międzynarodowe. Na obrazie: czerwona burta statku, w tle Żuraw gdański.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Targi -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.