Copia Literarum, quibus Cvrlandiæ Princeps S. R. Majestatis Polon. & Suec. ad colloquim pontificiorum Charitativum invitatorijs, respondet : Cvm Responsoriis S. R. Majestatis Polon. & Svec. ad Curlandiæ Ducis responsorias. - Jakub Kettler (książę Kurlandii i Semigalii ; 1610-1682) (s.n., 1645)
Dotyczy Colloquium Charitativum.