Ex Libris K. E. Graf Zu Leiningen-Westerburg G. Otto. - Otto, Georg (1868-1939) (1900)
W ramce na tle dębu tarcza rodowa właściciela, na ziemi obok pnia kałamarz, gęsie pióro i karta z napisem: Ex Libris. Na szarfie okalającej przedstawienie napis: K. E. Graf Zu Leiningen-Westerburg. U dołu w narożnikach nazwisko aut. i data.