Ex Libris K. E. Graf Zu Leiningen-Westerburg - Otto, Georg (1868-1939).; Leiningen-Westerburg, Karl Emich zu (1856-1906). ([Berlin], 1900)
W ramce na tle dębu tarcza rodowa właściciela, na ziemi obok pnia kałamarz, gęsie pióro i karta z napisem: Ex Libris. Na szarfie okalającej przedstawienie napis: K. E. Graf Zu Leiningen-Westerburg. U dołu w narożnikach nazwisko aut. i data.
Miejsce wyd. wg bibliogr.
Leiningen-Westerburg K. E., Deutsche und Oesterreichische Bibliothekzeichen Exlibris, Stuttgart 1901