Medal. Polonia Devastata 1915. - Wysocki, Jan (1873-1960) ([Wydawca nieznany], 1915)
Medal. Awers: Popiersia: biskupa Adama Sapiehy, Henryka Sienkiewicza i Ignacego Paderewskiego w prawo, u góry napis A·Sapieha Prceps Epus+H·Sienkiewicz+I·Paderewski. Rewers: Chrystus podaje chleb dzieciom i matce, w odcinku napis: Polonia Devastata 1915, u góry półkoliście: Panem Nostrvm Qvotidianvm Da Nobis Hodie.