Widok na Gdańsk z mostu Błędnik / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia widok na Gdańsk z wiaduktu Błędnik, widoczny biurowiec tzw. "Zieleniak" i budynek Dyrekcji PKP, 1987 r.