Konsulowie: niemiecki, radziecki, szwedzki, wicekonsul belgijski Filippi / Zbigniew Kosycarz foto reporter prasowy. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (1968)
Przedstawia konsulów Niemiec, Roski, Szwecji i Belgi z wizytą u Tadeusza Bejma, około 1969 roku.