[Ulotka. Incipit] 300 z okazji ogólnopolskich uroczystości jubileuszowych zakonu i szkół oo. pijarów, a mianowicie 300-lecie zgonu św. Józefa Kalasantego ... ([wydawca nieznany], 1948)
Druk informujący o uroczystościach wraz z programem, które odbyły się 7-10.10. 1948 r. w kościele oo. pijarów w Bolszewie.